Bezkompromisowa jakość potwierdzona licznymi nagrodami

Serolandia
Z gór na stół

Historia marki zaczyna się w roku 2000. Inspiracją do jej stworzenia jest tradycja wyrabiania serowych specjałów zaczerpnięta z dziedzictwa tatrzańskich baców i rzemieślników, którzy od pradawna wyrabiali sery w górskich szałasach i bacówkach.
Od tamtej pory z sukcesami wykorzystujemy receptury oraz wskazówki przekazane nam przez rzemieślników i starych baców.Nasze sery są robione ręcznie z najlepszego mleka, a następnie tradycyjnie wędzone na bukowym drewnie, dzięki któremu uzyskują charakterystyczny aromat i smak.
jakość

Jakość
premium

Szanując tradycję i znając oczekiwania rynku, stawiamy na jakość naszych produktów, którą stale monitorujemy, by spełnić restrykcyjne normy oraz dostarczać produkty w standardzie PREMIUM.

rozwój

Europejski standard

Przez lata rozwijaliśmy produkcję serów, doskonaląc technologię i formy ich zdobienia. Dziś po ponad 20 latach jesteśmy obecni nie tylko w regionie i Polsce, ale również na stołach całej Europy.

składniki

Oryginalne
składniki

Pracując dla najlepszych, wiemy, że nasze sery spełniają najwyższe normy jakości. Dzieje się to za sprawą receptur oraz najlepszej jakości składników, m.in. mleka krów rasy Polska Czerwona.

Dlaczego
klienci wybierają właśnie nas?

Codzienna produkcja świeżych serów
Krótki termin przydatności do spożycia
Opakowania próżniowe PA/PE
Stosowanie RESTRYKCYJNYCH wymogów HACCP
Stała realizacja zamówień

Kształty i zdobienia serów to nieodłączny element tatrzańskiej tradycji i podhalańskiego folkloru.

produkty_ikona_zbojnicek_hover

Zbójnicek

Serki małe grillowe
wędzone lub naturalne.

produkty_ikona_juhaski_hover

Juhaski

Kulki serowe w czterech 
wariantach smakowych

Gołka

Produkt dostępny w różnych
kształtach i rozmiarach.

Korbacze

Nitki serowe 
naturalne lub wędzone.

Smakuj nasze sery!

Dołącz do grona restauratorów, pracujących na naszych produktach !

Call Now Button