Korbacze

Korbacze

Sprężyste nitki serowe o lekko słonym smaku.
Powstaje poprzez podgrzanie skrzepu sera do bardzo wysokiej temperatury, co pozwala na jego przeciągnięcie w cienkie nitki. Jest również bardzo włóknisty.

Dostępne w dwóch smakach:
– naturalny (lekko słony)
– wędzony (wyrazista odsłona)

Dostępne opakowania:

DETAL 100G LUB 200G
HURT 500G

Korbacze naturalne

serolandia-korbacze-540x440-1.jpg

Korbacze wędzone

Etapem końcowym produkcji serów jest nadawanie im charakterystycznych kształtów i zdobień, które są nieodzownym elementem tatrzańskiej tradycji.

Serolandia

Pozostałe produkty

Serki małe grillowe: wędzone lub naturalne.
Ser górski z masy parzonej serowej o delikatnie słonym smaku.
Kulki serowe dostępne w 3 wariantach smakowych.
Zapraszamy do współpracy!

Serdecznie zachęcamy do kontaktu w sprawie oferty Serolandii!

Call Now Button